top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Techno Classica Essen

Ieder jaar is er in april de grootste klassier beurs van Europa, de Techno Classica in Essen. Dit jaar voor de 29ste keer gehouden met meer dan 13 grote hallen, 2.500+ klassiekers en 1.250 exposanten.Indrukwekkende getallen en ik probeer ieder jaar toch even te kijken. Vorig jaar op een zaterdag de beurs bezocht, dat was geen succes vanwege de massale drukte. Eerst 10 kilometer er vanaf parkeren, dan in een overvolle bus naar het beursgebouw en vervolgens voetje voor voetje langs de verschillende exposanten. Dit jaar besloten om het anders te doen en de eerste dag, de woensdag, er naar toe te gaan.

Al in februari plannen gemaakt en data gereserveerd maar uiteindelijk heb ik toch af moeten zeggen. 13 hallen samen met mijn knie operatie van vijf weken geleden is geen gelukkige combinatie. Ik durfde het niet aan om toch te gaan, met het risico op nog meer knie-problemen.


Mijn broer, Marco, is wel gegaan en heeft nog een paar foto's gemaakt welke ik de lezer niet wil onthouden. Het was voor hem een geslaagde dag en 'gezellig druk' zoals hij het heeft omschreven. Erg jammer dat ik er dit jaar niet bij kon zijn maar volgend jaar ben ik er zeker weer bij!

11 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page