top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Stuurstang en stuurnaaf

Op weg naar mijn broer om verder te sleutelen met de Speedster lang Martijn van AirCooled in Deventer gegaan. Hier niet zo een goed gevoel aan overgehouden. Ik was al een aantal keer langs geweest om de ontbrekende onderdelen op te halen maar steeds maar een beetje meegekregen, de rest was nog niet binnen.Vorige week heb ik de stuurstang meegekregen , die was de dag daarvoor nog door hem in elkaar gelast. Ik snap dat hij het ook druk heeft, de deadline van RDW keuringen voor 1 januari 2017 geldt natuurlijk ook voor hem. De stuurnaaf was nog niet binnen en afgesproken dat ik de naaf op zaterdag zou ophalen. Voor mij natuurlijk belangrijk, want zonder stuur heb ik natuurlijk een probleem.

Het is dat ik heel vroeg in Deventer was, anders had ik voor een dichte deur gestaan. Hij was erg druk en had eigenlijk geen tijd om mij te woord te staan, hij moest met een tweetal auto's naar de RDW keuring. Hij had nog geen stuurnaaf, deze komt misschien nog wel binnen en kan worden opgestuurd. Voor ik het wist stond ik weer buiten en beduusd reed ik verder naar mijn broer in Enschede.


In Enschede maar overleggen met mijn broer wat te doen met het stuur. Ik heb de stuurstang van Martijn, een banjo stuur maar nog geen stuurnaaf. Op internet gezocht en bij een andere leverancier voor de zekerheid ook een stuurnaaf besteld, Deze komt woensdag binnen, wordt vervolgd....

9 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page