top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Ophalen chassis

Afgelopen zaterdag kon ik het chassis en body weer ophalen bij Martijn van AirCooled in Deventer. Drie weken geleden is het chassis daar gebracht voor het plaatsen van het subframe en de Speedster body. Vorige week heb ik al een afspraak gemaakt bij de RDW voor vrijdag 25 november, dus we hebben nog 55 dagen om de Speedster af te maken.


Om 6 uur ’s ochtends de wekker gezet en al vroeg op weg van Lelystad naar Enschede. Daar mijn broer opgehaald en via Cargo-Mover in Hengelo voor het huren van een auto-transporter door naar Martijn van AirCooled in Deventer.


De Speedster stond nog op de brug toen we arriveerden, de scharnieren van de koffer- en motorklep werden nog worden gemonteerd. Ondertussen uitleg en tips gekregen van Martijn voor de verdere afbouw. Ook weer wat onderdelen verzameld. Jammer genoeg waren nog niet alle bestelde onderdelen binnen, deze maar volgende week ophalen.


Klein uurtje later was de auto gereed en kon deze op de autoambulance gezet. Daarna terug naar Enschede, waar de Speedster tijdelijk in de schuur van mijn broer wordt gestald.


Dit was trouwens de eerste keer dat ik met mijn nieuwe rijbewijs BE met een aanhanger heb gereden. Ging eigenlijk best wel goed, moet nog wel letten op de snelheid met een lege aanhanger, je mag maar maximaal 90 op de snelweg…


Nog even alles inventariseren en dan volgende week beginnen met het inbouwen van de kabelboom….

7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page