top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Koffie en koek

Met veel, heel veel regen....


Afgelopen zondag was het 'koffie en koek' evenement bij Richard van 356-Speedster.nl in Deventer. Helaas waren de weergoden erg ongunstig gezind, de regen kwam met bakken uit de lucht....Gelukkig werden we hartelijk ontvangen en konden we ons opwarmen aan warme thee en koffie. Ondanks het weer was er toch een redelijke opkomst en onder het genot van een kop koffie met een koekje toch veel ervaringen met anderen kunnen uitwisselen.


De laatste tijd heb ik helaas niet zoveel aan mijn Speedster kunnen werken. Erg druk, veel projecten en de onderdelen waar ik dan wel aan heb gewerkt gingen ook niet zoals ik graag zou willen. Maar nu ik zo weer alle enthousiaste verhalen hoor begint het toch wel weer te kriebelen. Ik heb mezelf voorgenomen om toch binnenkort maar weer met de Speedster aan de slag te gaan.


Ik ben er wel steeds meer van overtuigd om de accu van achter naar voren in de bandenbak te plaatsen. Volgens kenners schijn je het echt te merken bij het sturen. Ook heb ik een motorklep met louvres gezien, die is ook wel heel erg mooi en schijnt de motor ook beter te koelen. Toch maar eens binnenkort met Richard gaan praten...


Respect voor Robert uit Oss welke de regen hebben getrotseerd en met zijn Speedster en naar Deventer is gereden, ondanks de stromende regen!
144 views0 comments

Recent Posts

See All

Comentários


bottom of page