top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Hoera, een chassis!

Ik heb een chassis! Martijn van AirCooled.nl vertelde mij dat hij een chassis heeft gevonden. Dit had nog al wat voeten in aarde, maar ik ben blij dat het gelukt is. Naast het chassis zal ik ook de polyester body bij Martijn aanschaffen, deze komt wanneer ik het chassis helemaal heb opgebouwd.Het chassis moet nog wel gestraald en in de epoxy gezet worden dus zo rond halverwege september kan ik gaan bouwen! In de tussentijd moet ik druk aan de slag om de onderdelen lijst te maken zodat ik de onderdelen via Martijn kan laten bestellen. Ik heb in de loop van de jaren ook al wat onderdelen verzameld en het is nu uitzoeken wat ik allemaal nodig heb. Ik probeer een zo compleet mogelijke lijst met onderdelen te maken waarna ik kan wegstrepen wat ik al heb. Met het slechte weer deze zomer kan ik in elk geval met een schoon geweten zondagochtend vroeg achter de computer zitten om wat lijstjes te maken….4 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page