top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Bouten, moeren en bevestigingsmaterialen

Vandaag bij MK-Fix in Lelystad een voorraad bouten, moeren, en ringen gehaald voor de opbouw van de Speedster. Erg vriendelijk geholpen. Het is een groothandel in bevestigingsproducten, dus doosjes van minimaal 100 stuks meegenomen. Voorlopig moet ik er dus voldoende hebben : - ) . Het prijsverschil tussen een doosje van 10 bij Gamma of Praxis of een doos van 100 bij de groothandel valt me wel op. Ook maar direct twee koffers er bij gekocht om alles in op te bergen. Niet alles was op voorraad, de rest wordt volgende week nageleverd.Ik heb gekozen voor verzinkte bouten en moeren, in plaats van RVS. RVS is veel duurder dan verzinkt en ik heb me laten vertellen dat RVS veel te zacht is en niet geschikt voor constructiedoeleinden. Gewoon verzinkt nemen en insmeren met kopervet was het advies.7 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page