top of page
  • Writer's pictureMarcel Venema

Benzinepomp

Montage van een elektrische benzinepomp...

Om alles op tijd voor de RDW keurig vorig jaar november klaar te krijgen zijn een noodmaatregelen toegepast. Het knipperlicht gaat via een schakelaar op het dashboard, de claxon is een draagbare luchthoorn en de brandstofpomp is vlak bij de motor geinstalleerd. Nu de auto is goedgekeurd heb ik alle tijd om alles goed op te bouwen, beginnend met de brandstofpomp.

Om alles op tijd voor de RDW keurig vorig jaar november klaar te krijgen zijn een paar noodmaatregelen toegepast: Het knipperlicht gaat via een schakelaar op het dashboard, de claxon is een draagbare luchthoorn, kilometerteller een TomTom en de brandstofpomp is vlak bij de motor geinstalleerd.


Nu de auto is goedgekeurd heb ik alle tijd om alles goed op te bouwen, beginnend met de brandstofpomp. De pomp heb ik verplaatst naar de voorkant, vlak bij de tank.


Natuurlijk ook een veiligheidsrelais aangesloten zodat bij een afgeslagen motor de pomp niet blijft draaien. Omdat ik toch met de tank bezig was direct maar een snelkoppeling aan de brandstofleiding vastgemaakt zodat ik de tank snel kan demonteren mocht dat nodig zijn.

39 views0 comments

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page